Utilizamos solamente cookies propias y con finalidades técnicas y de personalización, necesarias para el funcionamiento de la web.

No recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su conocimiento.

Si consientes el uso de todas las cookies pulsa en “Aceptar todas las cookies”. 

Para más información puedes visitar nuestra "Política de cookies".

close

Gure senide batek. 1955ean, Zaldibarre sortutako harategia izan zen gaur egungo familia-enpresaren abiapuntua. Gerora, 1970ean, establezimendu berria zabaldu genuen Durangon.

Laurogeita hamargarren hamarkadan bide berriari ekin genion, gure senide batek baserria erosi baitzuen, eta bertan hazten ditugu gure thahalak. Beti izan dugu hazteko gogoa, baita gure bezerioe kalitate handiko produktuak eskaintzeko ere.

Gure enpresa jarduera nagusia haragikien eta horien deribatuen txikizkako salmenda da.

Merkatuan kontsumorako dauden joroetara egokitzeko asmoarekin, Zaldubarren elikagaien arloko teknokogia berriarekin hornitutako lantegia zabaldu genuen. Horrela, produktuen aukera handitu genuen: kozinatuak, aurrez prestaturikoak eta etxerako txarkuteria. Horietako batzuk aipatzearrearen: txipiroiak, frijituak, mortadelak, saltxitxa alemanak eta antzekoak egiten ditugu. 

GURE ABEREAK 

Goreneko kalitatedun txahalaren okela eskaintzeko asmoarekin, geure baserrian hazten ditugu txahalak produktu naturalekin, hazteko inguru natural lasai batean.

Gure establezimenduetara iristen den okela guztia geuk hazitako txahalena da